Selectează o Pagină

„Nu pot sa cant, sa pictez si nu stiu sa scriu ce simt, asa ca nu imi ramane decat fotografia, pentru a-mi exprima sentimentele.

Fotografia este o arta care in anumite situatii cere sacrificii. Uneori trebuie sa renunti la comoditate si amanare pentru a surprinde un cadru care nu se mai repeta niciodata.”
Cristian Balate

„O sedinta foto reusita nu este aceea in care fotografiile sunt perfecte, ci aceea in care fotograful simte ca a dat tot ce a putut pentru a trezi in el starea artistica, stare ce va fi transmisa celor ce vor privi fotografiile sale.” Cristian Balate

„Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa.”
Andreea Trifu

„Viata este ca o curgere continua a unor clipe si momente care se succed cu rapiditate, fiecare dintre ele reflectand o manifestare unica a unei armonii din acest Univers.”
Cristian Balate

„Cand fotografiezi oamenii color, le surprinzi hainele. Cand ii fotografiezi in alb-negru, le surprinzi sufletele.”
Ted Grant

„Fotograf nu este acela care detine un aparat de fotografiat scump, ci acela care reuseste sa surprinda o clipa din aceasta viata, care ii va permite ulterior sa-si aminteasca de bogatia si continutul acesteia.”
Cristian Balate

„Cele mai bune fotografii pe care le avem se gasesc in mintile noastre. Sunt acolo, undeva, pur si simplu… si reprezinta arhiva noastra personala. Nimeni nu o poate atinge… nimeni nu o poate vedea.”
Massimo Conti

„O fotografie este un secret despre un secret. Cu cat iti spune mai multe cu atat stii mai putin.”
Diane Arbus