Selectează o Pagină

Este studenta in anul III la Universitatea de Arta si Design, Facultatea de Arte Plastice, sectia Foto-Video Procesare Computerizata a Imaginii, a avut sansa sa studieze un semestru in Spania prin intermediul programului Erasmus, unde a avut o experienta de neuitat si si-a facut prieteni din toate colturile posibile si este pur si simplu o persoana talentata care se ocupa de fotografie.
Este vorba despre Beatrice Moraru, o tanara talentata din Moldova, care studiaza la Cluj, iar vacantele din Chisinau le „cheltuie” pe dezvoltarea continua a abilitatilor pe care le are. „Decizia de a studia la aceasta facultate a venit spontan, gandindu-ma ca vreau sa fac Arte. M-am inscris la studii, am fost acceptata si am primit aceasta ca pe un semn ca, intr-adevar, trebuie sa studiez anume in acest domeniu”, isi incepe povestea Beatrice.
„Nu pot spune ca stiam cate ceva din fotografie, ba din contra – nu aveam niciun aparat foto si nici cea mai mica idee despre notiuni ca diafragma sau timp de expunere. Totuai, am reusit sa ma mobilizez si sa ma implic rapid in studiu si, cel mai probabil, mi-a placut anume acest lucru.

Citeste mai multe in articolul original aici.