Selectează o Pagină

Sarcina este una dintre cele mai emotionante perioade din viata unei familii. Trairile din aceste momente sunt intr-atat de puternice, incat raman intiparite in memorie pentru intreaga viata. Totusi, amintirile pot pierde din intensitate, iar un album cu fotografii va poate trezi toate acele sentimente frumoase pe care le-ati avut in acele clipe.
Daca planificati o sedinta foto in timpul sarcinii, alegeti ziua pentru fotografiere din timp, astfel incat sa fiti pregatita, sa va simtiti bine si sa aveti o dispozitie buna.
Daca la sedinta va participa si copilul mic, alegeti pentru sedinta ora cand este cel mai activ.
Viitoarele mamici, de obicei, prefera sa se fotografieze in haine mulate. Daca micutii sunt parte din cadru, imbracati-i in haine avand culori complementare celor ale dvs. (recomandare si pentru soti :). Dar nu exagerati in culori pestrite si detalii insignifiante! Ar fi bine sa aduceti la sedinta-foto mai multe tinute, pentru a diversifica fotografiile din timpul sarcinii.
Ganditi-va bine ce idei aveti pentru fotografii si luati cu dvs. hainute pentru bebelusi, pe care le-ati procurat din timp sau le-ati primit cadou, panglici roz, rosii sau albastre, jucarii de plus sau orice altceva va vine in minte si vi se pare potrivit.
Daca sunteti in pana de idei, echipa noastra este oricand gata sa va ajute la crearea unei imagini frumoase, de care sa va bucurati.